Kerstbomenfestival

Kerstbomensfeer

Het Kerstbomenfestival start op 13 december voor het publiek . Kerstbomen zijn door tal van organisaties versierd; komt allen tezamen om alle mooi versierde kerstbomen te bewonderen  en zelf vast te stellen hoe mooi ze zichzelf hebben gepresenteerd. Kijk ook onder de tab “Kerstbomenfestival 2019-2020 of klik op Kerstbomenfestival 2019-2020

Presentatie fotoboek “Mozart in Zutphen”

Dinsdag 27 november,  werd het eerste exemplaar van het fotoboek over het korenfestival ” Mozart in Zutphen”  aangeboden aan fotograaf Jacob Wijs (links). Hij maakte met een drietal collega’s uit Hilversum, ruim 4000 foto’s van het succesvolle Mozartproject dat in mei in de Walburgiskerk plaatsvond. Naast Jacob staat Peter van Praagh, zakelijk leider van het Parnassus Ensemble, het orkest  dat alle koren tijdens het succesvolle project begeleidde. In het midden Martin van der Velde, de samensteller van het boek. Rechts Kees Vos, muzikaal coördinator en uiterst rechts Ben Wamelink projectleider MiZ. Het boek is voor € 15,- verkrijgbaar in de winkel van de kerk.