Agenda

Vanaf 3 maart 2021 zijn we volgens de huidige planning weer open van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

De rondleidingen (maximaal 6 bezoekers) door Librije zullen plaats vinden om 11.15 uur, 12.00 uur, 12.45 uur, 13.30 uur en de laatste om 14.15 uur.

Wanneer u een vooraf een dag en tijdstip wilt reserveren voor een groep (max 6 bezoekers per rondleiding) kunt u contact op nemen met info@walburgiskerk.nl

voorlopige agenda:

3 april: passieconcert door Johannette Zomer

Begin mei: onthulling console met daarop de sculptuur van God de Vader

Begin mei: dodenherdenking en viering bevrijding (zie t.z.t. www.walburgiskerk.nl)

8 mei: Dido & Aeneas, door muziekproductiehuis Music Stages met musici van het Concertgebouworkest naast jonge talenten en jonge zangers van het Nationaal Gemengd Jeugdkoor.

Doorlopend tot eind mei de tentoonstelling ‘Brieven uit de vergetelheid’ van de Lotty Veffer Foundation.

6 juli – 1 augustus: World Press Photo