Agenda

Let op: Vanwege het coronavirus is de kerk alleen geopend op  de zaterdagen in  juni 2020 . Kijk verder onder “Openingstijden” voor meer informatie.

27 t/m 29 maart  “Taste of Zutphen”:

uitgesteld tot een nader te bepalen weekend in november; raadpleeg de site

FestivalTaste of Zutphen: drie dagen wijn, spijs en cultuur in de Walburgiskerk.  Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tasteofzutphen.nl.

6 juni  marktconcert; aanvangstijd: 16.00 uur

niet meer dan 30 bezoekers; van tevoren reserveren op de baderorgelsite. Klik hier: marktconcert 6 juni 2020

Concerten in Coronatijd
Na de aangekondigde versoepeling omtrent de corona-maatregelen van de overheid, starten wij op 6 juni met het eerste Marktconcert.
In de maand juni zullen er in totaal 4 Marktconcerten op de zaterdagmiddag plaatsvinden (agenda). Er is een limiet gesteld van maximaal 30 bezoekers per concert, bij meer belangstelling zal het concert aansluitend worden herhaald. De stoelen staan op gepaste afstand opgesteld en u wordt door een medewerker naar uw plaats begeleid.
De aanvangstijd van de Marktconcerten op de zaterdag is dit jaar verschoven naar 16:00 uur. Het concert duurt ongeveer 3 kwartier en een mogelijke herhaling van dit concert zal om 17:30 uur beginnen.
12 juni

Middeleeuwen symposium is afgelast wegens COVID-19 .Klik  hier voor meer informatie.

8 juli t/m 2 augustus

World Press Photo