Word vrijwilliger bij de Walburgiskerk!

Midden in het hart van Zutphen staat de Walburgiskerk. Hier worden religie en geschiedenis verweven tot een uniek concept: beleef de Middeleeuwse historie en laat je verwonderen door alle schatten van de kerk.  Bezoek de Librije: de unieke zestiende-eeuwse kettingbibliotheek. Bovendien vullen de prachtige Renaissance klanken van het Henrick Baderorgel regelmatig de kerk. De prominente toren bepaalt in belangrijke mate het stadsbeeld van Zutphen.
De kerk is in de zomermaanden geopend voor publiek. Bovendien zijn er regelmatig exposities en evenementen te bezoeken. Ook is de kerk uitermate geschikt voor en te huur als locatie voor lezingen, symposia, bedrijfs- of familieactiviteiten, presentaties en diverse bijeenkomsten. Om dit alles te realiseren is de inzet van vrijwilligers onmisbaar.

De Walburgiskerk Zutphen zoekt:

Wij bieden allerhande vrijwilligersfuncties.
Van de verkoop in de winkel tot het assisteren bij exposities en van het geven van rondleidingen tot technische opbouwwerkzaamheden. Er is voor elk wat wils.

Beschikbare functies:

• Vrijwilliger ondersteuning bestuur
  • Marketeer (on- en offline)
  • Koerier
  • Vrijwilliger bouw, onderhoud en afbouw exposities
  • Vrijwilliger technisch assistent
  • Vrijwilliger kaartverkoop
  • Vrijwilliger winkelmedewerker
  • Toezichthouder kerk
    en nog meer.

Uitgebreide functie en taakomschrijvingen kunt u lezen in ‘Wat kan je doen als vrijwilliger‘.

Wilt u:

• Leuke collega’s en een goede werksfeer
  • Interessante werkzaamheden, passend bij uw interesse
  • Goede begeleiding en aansturing
  • AV-verzekering tijdens werktijd

Neem dan voor meer informatie contact met ons op.  Ook indien u vragen heeft, kunt u ons altijd bereiken.

Mail: info@walburgiskerk.nl
Telefoon: 06-1185 0551