De Walburgiskerk Zutphen verkoopt zijn kerkbanken

Komende winter wordt er verwarming aangelegd in de Walburgiskerk. Hiervoor moeten de banken in de kerk eruit. Om flexibeler om te kunnen gaan met de ruimte in de kerk is er voor gekozen na de verbouwing over te gaan op stoelen. De banken zijn daarom te koop.

De banken hebben allemaal dezelfde afmeting: hoogte zitting 46 cm, diepte zitting 34 cm en hoogte rugleuning 92 cm (sluitstuk is 102 cm. Het grootste deel van de banken heeft twee armleuningen (of sluitstukken), een aantal niet. De bank wordt inclusief een passend zitkussen geleverd. Onder de zitting is elektrische verwarming gemaakt, deze zal niet bij alle banken werken. De banken zijn grenen hout gemaakt rond 1855 en 20 jaar geleden overgeschilderd.

De verwachting is dat de banken eind januari 2018 beschikbaar zijn. U moet zelf zorgen voor het transport van de bank(en).

Goed is te melden dat de opbrengst van de verkoop van de banken wordt gebruikt om de geluidsinstallatie in de kerk te verbeteren.

Bank met twee armleuningen of sluitstukken:

Met 1 armleuning of sluitstuk:

Ook zijn er diverse stoelen, ca. 180 m2 Heugaveld tegels en een handgeknoopt, wollen vloerkleed in de verkoop.

Overzicht van ons aanbod in de webshop.

(Over de genoemde bedragen wordt geen btw berekend omdat het hier gaat om gebruikte goederen.)