huismeester / facilitair medewerker

Werken bij de Walburgiskerk Zutphen betekent werken in één van de mooiste kerken van Nederland. Ze behoort tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten.
Om de kerk goed te kunnen blijven onderhouden, exploiteren wij de ruimte door bezoekers te trekken voor spraakmakende exposities, verhuren wij deze voor kerkdiensten, congressen, symposia, recepties e.d. en stellen we de kerk dagelijks open voor bezoekers. Op deze wijze zorgen wij dat de kerk in goede staat kan blijven.

Wil jij als huismeester / facilitair medewerker een bijdrage leveren aan dit unieke UNESCO-monument? Wil jij samen met het bestuur, directe collega’s en de vele vrijwilligers werken in een inspirerende en zingevende omgeving? Lees dan verder.

Huismeester m/v
20 uur per week

Wat ga je doen?
Als huismeester ben je het gezicht voor alle bezoekers en gebruikers van de Walburgiskerk. Je ontvangt hen zodat zij zo optimaal mogelijk van de kerk gebruik kunnen maken. Maar bovenal er van kunnen genieten. Jij zorgt ervoor dat dit alles ongestoord kan plaatsvinden met steeds inachtneming van de risico’s en beperkingen van de kerk (zoals beschadigingen / vandalisme, diefstal, insluiping). Je loopt regelmatig door en om het gebouw en signaleert o.a. of dingen kapot of versleten zijn, ruitjes ingegooid zijn en of spullen niet op de juiste plek staan. En verricht waar nodig lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Jouw uitdaging is om voor de gebruikers en bezoekers van de Walburgiskerk een prettig verblijf te creëren. Diverse eenvoudige technische werkzaamheden en kleine reparaties ten behoeve van het gebouw, terrein, inventaris, apparatuur en installaties voer je zelf uit. Bij grotere reparaties houd je toezicht op externe reparateurs en rapporteert rechtstreeks aan het bestuur over de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens verzorg je het klaarzetten van meubilair voor verschillende gebruiksdoelen, beheer je de installaties en draagt zorg voor het inregelen ervan (geluidsinstallaties, verwarming, sanitair, keukenapparatuur, alarmsysteem e.d.).

Voor de gebruikers, bezoekers en omwonenden fungeer je als eerste aanspreekpunt en inventariseer je de wensen en verzoeken. Praktische verzoeken handel je zelf af en andere verzoeken stem je met collega’s af.

Kortom je bent niet alleen het visitekaartje maar ook de ogen en oren van de Walburgiskerk.

Wat vragen we van jou?
Je bent een gedreven facilitair medewerker en werkt op basis van vertrouwen. Je hebt van nature een representatieve houding en je legt gemakkelijk contact met anderen. Je kunt je inleven in het standpunt en de positie van anderen en kunt hierop anticiperen. Je maakt hierbij een zelfverzekerde indruk en staat stevig in je schoenen. Dit alles vraagt om goede communicatieve vaardigheden.

Je bent je bewust van de geldende regels en voorschriften en je houdt je aan de gemaakte afspraken. We verwachten dat je flexibel inzetbaar bent tijdens de openingstijden van de kerk, dus ook buiten kantoortijden. Je dienstverlenende instelling is gericht op de goede onderlinge samenwerking met collega’s en op het behalen van het opgedragen (gezamenlijke) eindresultaat. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent goed te luisteren en flexibel kunt optreden.

Je bent initiatiefrijk en hebt aantoonbare ervaring met het werken in een zelfstandige functie. Gelet hierop bezit je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook kan je goed werken met computers. Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je ook nog:

• minimaal 5 jaar ervaring als huismeester / facilitair medewerker;
  • een facilitaire opleiding MBO op niveau 4 / 3 of vergelijkbare ervaring (deze opleiding heb je aangevuld met relevante cursussen of werkervaringen);
  • technisch inzicht;
  • beschikt over kennis en ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening en hospitality, je weet wat dat betekent voor de dienstverlening.
  • je woont op fietsafstand van de Walburgiskerk

Wat hebben wij je te bieden
Een functie vol mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden en je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

• Een salarisindicatie van bruto min. € 870 – max. € 1.213 op basis van 20 uur.
  • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitkering 8,3%.
  • Pensioenopbouw bij PGGM

Interesse?
Zoek jij een veelzijdige uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan het exploiteren van de Walburgiskerk? Dan is deze functie bij de Walburgiskerk iets voor jou.

Solliciteer via penningmeester@walburgiskerk.nl
Dit kan tot uiterlijk 31 oktober 2017.

Heb je eerst nog vragen?
Neem dan contact op met A. Verburg, via 06-53922280.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 6 november.

Bijzonderheden
Beoogd is indiensttreding per 1 maart 2018 maar inwerkperiode in december 2017. In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor 1 jaar die bij gebleken geschiktheid daarna omgezet kan worden in een vast dienstverband.