Agenda

In de Walburgiskerk vinden tal van activiteiten plaats, deze vindt u overzichtelijk in onderstaande agenda. Jaarlijks zijn er ook grotere evenementen die langer doorlopen. Sommige worden door de Stichting Walburgiskerk Zutphen zelf georganiseerd, bijvoorbeeld de tentoonstelling rondom Copernicus (2018), het programma van 18 missen van Mozart gezongen door 18 koren (2019), en sommige door initiatiefnemers en organisatoren van buiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse World Press Photo tentoonstelling.

Meer informatie hierover op:

Januari – April

• Zaterdag 13 jan. 11-15 uur : Doorlopend de  mogelijkheid om de toren te beklimmen.

Vanwege de verbouwing in de kerk (aanleg vloerverwarming) zijn wij van januari tot en met april helaas geheel gesloten voor publiek (muv. toren). Er zijn ook geen mogelijkheden om in deze periode een rondleiding of bijeenkomst te boeken in de kerk of librije. Wij hopen op uw begrip.

Geweest

• Zaterdag 16 dec. 19.30 uur: Volkskerstzang, Hervormde Evangelisatie
  • Vrijdag 22 dec. 19 – 21 uur: De kerk is geopend, doorlopend de  mogelijkheid om de toren te beklimmen.
  • Zaterdag 23 dec. 17-21 uur: De kerk is geopend.
  • Zaterdag 23 dec. 19 – 21 uur: Doorlopend de  mogelijkheid om de toren te beklimmen.
  • Zondag 24 dec. 14-17 uur: De kerk is geopend, met feestelijke activiteiten.
  • Zondag 24 dec. 19.00 uur: Kinderkerstfeest, kerstviering. Na afloop warme choco, kerstkransjes en een presentje.
  • Zondag 24 dec. 23.00 uur: Kerstnachtdienst
  • Dinsdag 26 dec. 15.30 uur: Festival of Lessons and Carols. Vocaal Ensemble Zutphen o.l.v. Iassen Raykov, Klaas Stok, Baderorgel en samenzang. Toegang vrij, collecte. Na afloop glühwein en warme chocolademelk.
  • Zondag 31 dec. 23.00 uur: Voor een select gezelschap is het mogelijk om het nieuwe jaar op een wel heel bijzondere manier in te luiden: met uitzicht vanaf  de Walburgistoren. Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en toegangskaarten: https://www.facebook.com/Walburgtoren/